Nieuwsbrief April 2016

MomapackNieuws Nieuwsbrief April 2016

Nieuwsbrief April 2016

Een landingsbaan van een vliegveld dient vogelvrij te zijn voor binnenkomende of vertrekkende vliegtuigen. Daarvoor bestaan zogenaamde ‘vogeldrones’. Dit zijn lichtgewicht, op afstand bestuurbare vogels die gevoelig zijn voor breuk en beschadiging tijdens transport. Bovendien wordt de vogel in meerdere delen en per tweetal getransporteerd. Momapack heeft hiervoor een outdoor koffer ontwikkelt met een drie-laags interieur om alle delen afzonderlijk van elkaar te kunnen verpakken, waarbij eventuele trillingen of schokken worden geabsorbeerd door het op maat gemaakte schuiminterieur.

 

Lees hier verder over onze maat verpakkingen en hoe u uw product of apparaat op maat kan verpakken:

Bekijk de nieuwsbrief.