Vacature verkoop binnendienst (m/v)

MomapackNieuws Vacature verkoop binnendienst (m/v)

Vacature verkoop binnendienst (m/v)

Momapack Maatverpakkingen is een bedrijf dat schokabsorberende maat verpakkingen ontwerpt en levert. Als verkoper binnendienst ben jij de spin in het web in onze organisatie. Je staat onze (potentiële) klanten telefonisch te woord, zoekt actief naar nieuwe klanten en probeert deze te bereiken. Jij bent dus het uithangbord van Momapack Maatverpakkingen. Je werkt fulltime in een klein en jong sales team en hebt een breed takenpakket met volop doorgroeimogelijkheden.

 

Functieomschrijving:
• Bespreken, opmaken en afhandelen van offertes en orders.
• Invoeren en begeleiden van orders en bestellingen
• Uitwerken van aanvragen
• Koude acquisitie
• Voorraad beheren
• Up-to-date houden van social media

 

Functie eisen:
We zoeken een jonge en energieke man/vrouw die commercieel- en communicatief vaardig is. Hierbij is een goede beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift een absolute vereiste. Daarnaast zoeken wij een echte teamplayer die klant en service gericht denkt en adequaat kan handelen. Je bent in bezit van een hbo-denkniveau en hebt affiniteit met commercie.

 

• Hbo-denkniveau
• Jong en enthousiast
• Commercieel ingesteld
• Communicatief vaardig
• Teamplayer
• Klant- en servicegericht

 

Voldoe jij aan onze eisen en ben je geïnteresseerd is de functie? Mail je sollicitatiebrief met curriculum vitae naar info@momapack.com.

 

 

Met een vriendelijke groet,

 

Frank Leeuw
Directeur