De kunststof koffers van Momapack

MomapackNieuws De kunststof koffers van Momapack

De kunststof koffers van Momapack

Momapack breidt haar assortiment uit met kunststof koffers!

 

Momapack Maatverpakkingen heeft naast een uitgebreid assortiment aan technische schuimen, koffer interieurs, koffers en flightcases nu ook 2 typen stijlvolle kunststof koffers toegevoegd aan haar assortiment. Beide met haar specifieke eigenschappen ten behoeve van uw maat verpakking.

 

De Momapack Excellent serie is een klasse koffer met een hoge stabiliteit en belastbaarheid, dit geldt ook voor de grotere modellen dankzij de wafel structuur. Door nieuwe productietechnieken is een goede prijs/kwaliteitsverhouding ontstaan. Zowel door de prijs als door hun kwaliteit zijn de koffers uit de Excellent reeks zeer geschikt voor de presentatie van uw product of als oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk. Grotere modellen kunnen met een trolley worden geleverd en door de stapelnokken zijn de koffers van deze serie goed stapelbaar. Zowel de binnen- als de buitenzijde kan worden voorzien van een full colour bedrukking.

 

De Momapack SPI serie bestaat uit klassieke, tijdloze koffers met een aantal bijzondere voordelen. Zo kan de koffer op 90 graden open blijven staan en heeft de koffer metalen scharnierpennen. De serie bestaat uit 8 standaard maten en elke maat is leverbaar in 9 standaard kleuren. Door de kleur van de sluiting aan te passen aan uw bedrijfslogo, creëert u een standaard koffer met een personal touch en is de door u gewenste uitvoering vrijwel altijd realiseerbaar. De buitenzijde van de koffer kan bedrukt worden met een full-colour bedrukking.

 

 

Op maat verpakken:

Klik hier om het gehele bericht te lezen omtrent onze maat verpakkingen!