De Momapack-ThorPak palletbox systemen

MomapackNieuws De Momapack-ThorPak palletbox systemen

De Momapack-ThorPak palletbox systemen

Met trots presenteren wij u één van onze nieuwste verpakkingsoplossingen. Onze flexibele Momapack-ThorPak palletbox is een lichtgewicht kunststof palletbox van oersterk HDPE- & PP-materiaal. Dit Momapack-Thorpak systeem is uitermate geschikt voor retourverzendingen. U kunt het systeem in elkaar vouwen en dit bespaart enorm veel ruimte bij retourzendingen. Verkrijgbaar in standaard en gepersonaliseerde afmetingen.

 

Deze Momapack-ThorPak systeemboxen zijn uitermate geschikt om te worden voorzien van een maat interieur wat ervoor kan zorgen dat uw kwetsbare en/of zware product zonder krassen, deuken of andere beschadigingen verzonden kan worden. Deze interieurs samen met het Momapack-ThorPak systeem garanderen u jarenlang gemak van een optimale verpakkingsoplossing.

 

Lees verder over onze palletbox systemen in onze mail!