Frees interieur ten behoeve van “vogeldrones”

MomapackNieuws Frees interieur ten behoeve van “vogeldrones”

Frees interieur ten behoeve van “vogeldrones”

Eén van de specialismes van Momapack is het op maat frezen van schuim interieurs. Door middel van het frezen kunnen wij exact de contouren van uw product, apparaat of artikel in het schuim frezen. Deze geweldige bewerkingstechniek zorgt altijd voor een passende oplossing.

 

Hierboven ziet u hoe wij in één robuuste kunststof koffer 4 vogeldrones hebben kunnen verpakken. Het schuim interieur is opgebouwd uit 3 lagen hoogwaardige crosslinked polyethyleen schuim. In 2 lagen zijn de contouren van 4 vogeldrones gefreesd. Daarnaast hebben we met de waterstraaltafel de contouren van de vleugels uit het schuim gesneden. De gefreesde interieurs zorgen voor een optimale ondersteuning en een fraaie presentatie van de vogeldrones.

 

Waarom hebben we gekozen voor een grote robuuste koffer?

Deze vogeldrones zijn van hoge waarde en worden intercontinentaal getransporteerd. Ook worden de koffers in het veld gebruikt onder zware omstandigheden. Tegenwoordig vliegen namelijk meerdere “drone-piloten” de wereld over om o.a. vliegvelden, gewassen en vuilstortplaatsen “ongedierte” vrij te maken.

 

Deze koffers zijn zo ontworpen zodat ze tegen een stoot kunnen, zijn goed te beveiligen en zijn waterdicht. De kostbare vogeldrones blijven op deze manier dus goed verpakt in deze koffer met interieur.

 

Mocht u behoefte hebben aan verpakkingsadvies van uw producten, neem dan contact met ons op.