Start van samenwerking met LAEQ Health B.V.

MomapackNieuws Start van samenwerking met LAEQ Health B.V.

Start van samenwerking met LAEQ Health B.V.

Met veel trost kunnen wij bekend maken dat we vanaf heden de leverancier worden van de prachtige LAEQ Health gift box. Deze verpakking bestaat uit een prachtige box met passend schuiminterieur. Hierin zal de neuslaser en alle toebehoren in worden verpakt!

 

Eind 2017 zijn LAEQ Health en wij van Momapack online met elkaar in contact gekomen. Er was al een verpakking van de neuslaser, echter voldeed deze niet aan alle wensen van LAEQ. Vanaf dat moment hebben we enkele keren met elkaar gespard over de wensen & eisen, looks, het logistieke proces en de specificaties van de gehele verpakking. Hierin kwam al snel naar voren dat de verpakking “body” moest hebben, de eindklant moet bij aanschaf een cadeautje krijgen. Vanuit onder andere dit startpunt zijn we vertrokken.

 

Het schuim wat we voor deze oplossing gebruiken is een “Synergy P2” polyethyleen van onze leverancier Sealed Air. We hebben gezamenlijk voor dit type schuim gekozen vanwege meerdere redenen:

  • Het schuim is recyclebaar.
  • Het schuim is relatief hard en stevig. Hierdoor blijft de neuslaser goed en strak in het schuim liggen. Tevens buigt het niet door, er is namelijk een open ruimte onder het schuim voor overige artikelen.
  • Het schuim verkleurd niet door UV waardoor het goed overeenstemt met de witte gift box.
  • Het schuim bestaat uit 2 lagen en vanwege de vaste structuur van het schuim zijn deze goed op elkaar te lijmen

 

 

De Gift box is een bodem/deksel doosje met een bedrukking bestaande uit het blauwe logo, een zilvergrijs kleurige opdruk van het artikel afgewerkt met een mat laminaat look. De LAEQ blauwe bedrukking zorgt ervoor dat de huisstijl gelijk naar voren komt. Daarnaast geeft de zilvergrijs kleurige opdruk een prachtig effect mee aan het eindproduct. De mat laminaat zorgt voor de finishing touch en maakt de gift box helemaal af.

 

 

Wij van Momapack willen LAEQ Health B.V. bedanken voor de leuke opdracht en de prettige samenwerking!

We kijken uit naar een langdurige relatie.

 

 

Mocht u nieuwsgierig zijn wat de neuslaser van LAEQ Health voor uw gezondheid kan betekenen?

Druk dan op de link en lees over dit prachtige product!