Op maat gemaakte interieurs voor Solar Boat Twente

MomapackNieuws Op maat gemaakte interieurs voor Solar Boat Twente
Flightcase en koffer met interieur

Op maat gemaakte interieurs voor Solar Boat Twente

Sponsorpoject: Voor onze streekgenoten van “Solar Boat Twente” hebben we op maat gemaakte schokabsorberende interieurs ontworpen en geproduceerd. In deze koffer en flightcase worden de draagvleugels van de Solar Boat verpakt en hierdoor kunnen ze veilig vervoerd worden naar elk evenement! 

 

Medio januari hebben wij de vraag vanuit het Solar Boat Twente team van de Universiteit Twente gekregen of wij iets konden betekenen in maatwerk verpakkingen. De onderdelen van deze lichtgewicht Solar Boat worden namelijk veelvuldig verzonden naar evenementen. Deze kwetsbare onderdelen, de draagvleugels die onder de boot zitten, moeten daarom veilig en beschermend verpakt worden. Dit hebben we kunnen bewerkstelligen middels het digitaal snijden van schokabsorberende PE-schuim type NA36. Ingetekend en op maat gemaakt voor alle onderdelen.

 

Deze gemotiveerde groep studenten stoppen een jaar met studeren om prijzen te winnen met hun Solar Boat, een vernuftige boot die op 100% zonne-energie vaart. Hier werken wij met veel plezier aan mee! Wij wensen alle vrijwilligers van Solar Boat Twente veel succes en gelukt toe met de komende wedstrijden!

 

 

Bent u ook op zoek naar op maat gemaakte schuim oplossingen? Neem gerust contact met ons op. U vindt onze contactgegevens hier.