Kist met schuiminlay op maat

MomapackNieuws Kist met schuiminlay op maat
Kist met schuiminlay op maat

Kist met schuiminlay op maat

Digitale-oefenklokken met draadloze synchronisatie

 

Bij de ontwikkeling van een product is in eerste instantie alleen het product belangrijk, maar uiteindelijk komt het belang van een goede verpakking ook om de hoek kijken. Hoe verpak je nu je producten zo dat ze kwaliteit uitstralen maar ook veilig vervoerd en bewaard kunnen worden?

 

Yellowcom heeft vanuit een marktvraag een unieke digitale radio gestuurde oefenklok ontwikkeld voor het realistisch oefenen en/of training calamiteiten maar ook tijd gestuurd vergaderen. De digitale klok wordt aangestuurd door een hypermoderne computer. De klokken zijn voorzien van een accu, waarmee u tenminste 8 uur van de juiste tijd wordt voorzien, dus kan oefenen.
De tijd kan handmatig worden gestart en gestopt en doorgestuurd worden naar elke andere Slave klok. Hierdoor staat er op elke klok in welke ruimte dan ook dezelfde tijd.

 

Om deze klokken veilig te vervoeren is er speciale kist ontwikkeld. Door een zeer doordachte materiaalkeuze te maken zijn we uitgekomen op een kunststof kist met een op maat gemaakt schuiminlay. Deze combinatie van kist en schuim zorgt ervoor dat de klokken beschermd zijn tegen stoten en vallen en dus veilig vervoerd kan worden. De kisten zijn voorzien van stickers waardoor ze nog meer uitstraling krijgen en herkenbaar zijn.

 

Voor meer informatie over dit product of over de opleidingen/trainingen van Yellowcom neem contact met ons op via info@momapack.com of bel naar +31 (0)546-76 92 04.