Verjaardagsbox Tubbergen, een lokaal initiatief! En dat steunen wij graag.

MomapackNieuws Verjaardagsbox Tubbergen, een lokaal initiatief! En dat steunen wij graag.

Verjaardagsbox Tubbergen, een lokaal initiatief! En dat steunen wij graag.

Normaal klinkt er luidkeels HOERA door de ruimte. Zeker wanneer het om een kinderverjaardag gaat. Toch is het niet voor alle gezinnen vanzelfsprekend om de kinderverjaardag te vieren. Er is vaak onvoldoende geld voor slingers, ballonnen, taart, traktaties en een cadeautjes.

 

Het Schuttersgilde Tubbergen heeft in 2016 het initiatief genomen voor de Verjaardagsbox en inmiddels heeft Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland de uitvoering overgenomen.

 

”Een belangrijk onderdeel van de Verjaardagsbox is…. de box! De doos waar we alle spullen in stoppen. Deze dozen levert Momapack. De stevige en praktische dozen zorgen ervoor dat de verschillende spullen makkelijk en goed ingepakt én vervoerd kunnen worden. Nog belangrijker: voor de kinderen is niet meteen te zien wát ze krijgen! Het uitpakken van de doos is echt een verrassingsmoment voor de jarigen.” – Gaby Drees, vrijwilligster Verjaardagsbox Tubbergen.

 

De vrijwilligers maken het nóg feestelijker door de dozen te versieren! Verf, stickers, pakpapier; met allerlei middelen laten zij de boxen er als ware cadeaus uitzien.

 

Dit initiatief spreek ons zeer aan en dat is ook de reden dan wij van Momapack B.V. de dozen voor de Verjaardagsbox sponsoren. Een lokaal project, met een groot effect!

 

Wil je meer weten over over dit project of ook een sponsorbijdrage leveren? Neem dan contact op met info@momapack.com of kijk op de website https://verjaardagsboxtubbergen.nl