Nieuw in het assortiment: Handzame presentatie cases en etuis

MomapackNieuws Nieuw in het assortiment: Handzame presentatie cases en etuis
Handzame presentatie cases en etuis

Nieuw in het assortiment: Handzame presentatie cases en etuis

Sinds kort hebben wij twee nieuwe soorten presentatie etuis en cases in ons assortiment opgenomen. We vertellen u hier graag meer over.

 

De Dynamic etui en de Economic case zijn twee hoogwaardige producten die gemaakt zijn van ultra licht aluminium composietmateriaal. Deze beide oplossingen zijn uitermate geschikt voor het presenteren van uw producten en het beschermen hiervan. We lichten beide varianten hieronder uit.

 

Economic
Het dynamische etui systeem is een zeer moderne en exclusieve presentatie etui/ presentatiemap bestaande uit een ultra licht aluminium composietmateriaal. Het strakke en simplistische design geeft een luxe uitstraling en heeft een hoge presentatiewaarde voor uw producten. Bij deze variant zijn de zijkanten van de etui open, waardoor er direct zicht is op het schuim.

Economic presentatie etui

Specificaties:

 • Lengte, breedte en hoogte zijn vrij te kiezen
 • Makkelijk in gebruik
 • Uitgerust met een magneetsluiting
 • Interieur van het etui is maatwerk
 • Opdruk mogelijk

 

Dynamic
Deze strakke en elegante aluminium cases zijn ideaal voor de presentatie van hoogwaardige producten. In dit systeem kunt u uw producten perfect rangschikken en presenteren. U kunt uw case in verschillende versies krijgen. We bieden verschillende manieren om uw individuele case aan te passen. Deze variant heeft gesloten zijkanten, waardoor er niet direct zicht is op het schuim. Het schuim wordt pas zichtbaar op moment dat de case wordt geopend.

Dynamic presentatie case

Specificaties:

 • Lengte, breedte en hoogte zijn vrij te kiezen
 • Makkelijk in gebruik
 • Mogelijk in uw gewenste kleur (RAL kleuren)
 • Interieur van de case is maatwerk
 • Verschillende sluitingen mogelijk
 • Opdruk mogelijk

 

Meer informatie over deze handzame presentatie etuis en cases? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.