Corona Update

MomapackNieuws Corona Update

Corona Update

Net als iedereen houdt het Corona virus ons in de greep. Hierdoor werken we grotendeels vanuit huis en is de bezettingsgraad in de productie teruggedraaid. Desalniettemin geeft dit ook weer ruimte en tijd om lopende projecten af te ronden en nieuwe projecten op te starten.

Voor Momapack houdt dit in dat we onder andere onze website hebben vernieuwd: wat vind je er van?

 

Daarnaast zijn we bezig om bestaande verpakkingen die wij aan onze klanten leveren te gaan optimaliseren vanuit het oogpunt van duurzaamheid. Dit betekend met name dat we de hoeveelheid schuim per verpakking proberen te verminderen. Verpakking 2.0 Bent u er ook aan toe om uw verpakkingen te gaan updaten of heeft u behoefte aan nieuwe duurzame schokabsorberende of presentatie verpakkingen? Dit is wellicht het moment om hiervoor de tijd te nemen en hier samen met ons aan te werken.

 

Om zo veel mogelijk fysiek contact te beperken vragen wij u dan ook om goede tekeningen toe te sturen. Aan de hand van deze tekeningen kunnen wij een eerste verpakkingsontwerp kosteloos voor u maken en wanneer nodig uitmonsteren.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.