Mond-neus kapjes

MomapackNieuws Mond-neus kapjes

Mond-neus kapjes

Momapack start in samenwerking met Kretschmar uit Duitsland de productie om herbruikbare (niet-medische) neus-mond kapjes te maken. In Duitsland nam de vraag naar mond-neus kapjes al sterk toe. We hadden daarvoor ook al wel nagedacht over de productie van mond-neus kapjes maar het productieproces nog niet omgezet om ze ook daadwerkelijk te maken.

 

Bij Kretschmar zijn ze gestart met het maken van prototypes en uiteindelijk zijn we gekomen tot één model mond-neus kapje in 2 varianten. Deze zijn dan ook vanaf heden te bestellen bij Momapack in Tubbergen.

 

Niet medisch
We benadrukken dat de mond-neus kapjes niet voor medisch gebruik of als persoonlijk beschermingsmiddel voor industriële toepassingen bedoeld zijn. Het is een particulier beschermingsmiddel waardoor verspreiding sterk wordt verminderd en de kans op besmetting sterk afneemt.

 

Voor meer informatie of bestellen neem contact met ons op via of bel naar +31 (0)546 769204.

 

Leaflet mond-neus kapje