Karton, Koffers en Kisten

Karton Koffers en Kisten: Karton op maat met bedrukking en schuim

Karton op maat

Een maatverpakking in schuim gaat vaak hand in hand met een maatoplossing in karton. Wij ontwerpen en leveren daarom ook dozen, kartonnen interieurs en stansdelen. Wij kunnen zelf de dozen produceren of besteden dit uit aan onze vaste partners. Van kleine tot grote oplage, gemaakt van enkele golf tot een massief, dan wel drielaags triwall karton. Wat er maar nodig is voor uw project.

Meer over karton op maat
Karton Koffers en Kisten: Flightcases sentinel

Koffers en Flightcases

Wij voeren een breed assortiment in koffers en flightcases. Deze leveren wij in standaarduitvoeringen én in oplossingen op maat. Bovendien is het ontwerpen van maatinterieurs voor deze koffers één van onze specialismen. Samen met u stemmen we de diverse mogelijkheden af op al uw wensen. Alles voor een perfect ogend en schokabsorberend resultaat.

Meer over koffers en flightcases
Karton Koffers en Kisten: Kunststof kist

Kunststof kisten

Kunststof kisten zijn uitermate geschikt om te worden voorzien van een maat interieur wat ervoor kan zorgen dat uw kwetsbare en/of zware product zonder krassen, deuken of andere beschadigingen verzonden of intern vervoerd kan worden. Onze schuiminterieurs samen met deze kunststof kisten garanderen u jarenlang gemak van een optimale verpakkingsoplossing dan wel verbetering van uw interne logistiek.

Meer over kunststof kisten