Kisten en Palletboxen

Kisten en Palletboxen

Naast een breed assortiment karton, koffers en flightcases zijn we ook thuis in kunststof kisten en palletboxen en alles wat hierbij komt kijken. We bieden vele standaard afmetingen kisten en palletboxen maar kunnen qua palletboxen ook maatwerk leveren. Wij voorzien u graag van een totaaloplossing als het gaat om verpakkingen.

Karton Koffers en Kisten: Kunststof kist

Kunststof kisten

Deze kunststof kist met scharnierdeksel kan in een handomdraai gesloten worden dankzij het eenvoudig bedienbare scharniersysteem. Uw goederen worden zo optimaal beschermd tegen transportschade en vervuiling. Deze kunststof kisten zijn ook verkrijgbaar in ESD veilige variant. Elektrostatische ladingen worden verhinderd en reeds aanwezige ladingen worden betrouwbaar afgeleid.

Kisten en Palletboxen: Palletbox

Kunststof palletbox

De flexibele ThorPak palletbox is een lichtgewicht kunststof palletbox van HDPE- & PP-materiaal. Dit systeem is uitermate geschikt voor retourverzendingen. U kunt het systeem in elkaar vouwen en dit bespaart enorm veel ruimte bij retourzendingen. Verkrijgbaar in standaard en gepersonaliseerde afmetingen. Tevens zijn deze systeemboxen uitermate geschikt om te worden voorzien van een maat interieur wat ervoor kan zorgen dat uw kwetsbare en/of zware producten zonder beschadigingen verzonden kunnen worden.