Koffers en Flightcases

Koffers en Flightcases

Naast een breed assortiment aan schuimsoorten, karton en allerlei verwante artikelen zijn we ook een specialist in het op maat maken voor koffers en flightcases. Naast de standaard afmetingen koffers die we kunnen aanbieden maken graag de complete verpakking op maat. Een maat koffer met een maat interieur zorgt er namelijk voor dat we aan al uw wensen en eisen kunnen voldoen. Daarnaast kunnen we door het op maat maken van deze artikelen ook rekening houden met milieu en duurzaamheid en “over-verpakking” tegen gaan.

Koffer BASIC

Koffer BASIC

De BASIC koffer bestaat uit een raamwerk van blank of zwart geanodiseerde aluminium profielen met panelen in diverse kleuren die te voorzien zijn van een logo of full colour bedrukking. Zo krijgt de koffer altijd de uitstraling die aansluit bij uw organisatie. Het schuiminterieur van de koffer is echter minstens zo belangrijk om uw producten goed te vervoeren of te presenteren.

Koffer EDGE

Met de EDGE koffer komt u voor de dag. Wat u ook wilt presenteren. In een EDGE presenteert u uw producten professioneel en onderscheidend. Het gebogen aluminium profiel is uniek en zorgt voor de exclusieve uitstraling. Het is ook mogelijk om het aluminium profiel in een specifieke RAL kleur te verkrijgen en de panelen in de kleur van uw huisstijl te verkrijgen. Ook opdruk van uw logo is mogelijk.

Koffer CUBE

Koffers van het producttype CUBE worden op maat gemaakt. U heeft keuze uit diverse hoogtes, de lengte en breedte kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig voor uw maken. De CUBE is zeer geschikt om in grote aantallen te produceren. De CUBE lijn is geschikt al presentatie-, verpakkings- of transportkoffer. de blank geanodiseerde aluminium profielen geven de koffer een degelijke en zakelijke uitstraling. Ook bij dit model is het mogelijk om de panelen in diverse kleuren te verkrijgen. Doormiddel van zeefdruk of digitaal printen kunnen wij uw koffer ook voorzien van uw logo of full colour afbeelding. Zo kunt u de koffer uniek en naar uw eigen wensen maken.

Karton Koffers en Kisten: Flightcases sentinel

Flightcase SENTINEL

Ook in kunststof koffers zijn wij vertegenwoordigd. W kunnen kunststof koffers leveren die aan internationaal erkende standaarden zoals IP67 voldoen. Zo worden de Sentinel koffers tijdens de extreemste weersomstandigheden en onder de zwaarste omgevingsinvloeden gebruikt. We bieden kunststof koffers tegen concurrerende prijzen, uitermate geschikt als promotiemateriaal. De Sentinel koffers zijn beschikbaar in standaardafmetingen.

Dynamic Etui

Deze strakke en elegante aluminium cases zijn ideaal voor de presentatie van hoogwaardige producten. In dit systeem kunt u uw producten perfect rangschikken en presenteren. U kunt uw case in verschillende versies krijgen. We bieden verschillende manieren om uw individuele case aan te passen. Deze variant heeft gesloten zijkanten, waardoor er niet direct zicht is op het schuim. Het schuim wordt pas zichtbaar op moment dat de case wordt geopend. Deze maatwerk case is te verkrijgen in verschillende RAL kleuren, u kunt kiezen uit verschillende sluitingen en logo opdruk is mogelijk.

Economic case

Het dynamische etui systeem is een zeer moderne en exclusieve presentatie etui/ presentatiemap bestaande uit een ultra licht aluminium composietmateriaal. Het strakke en simplistische design geeft een luxe uitstraling en heeft een hoge presentatiewaarde voor uw producten. Bij deze variant zijn de zijkanten van de etui open, waardoor er direct zicht is op het schuim. Deze maatwerk case is te verkrijgen in verschillende RAL kleuren en logo opdruk is mogelijk.