Kisten

Bij Momapack snappen we de waarde van een product. Of het nu gaat om een prachtige presentatie van je exclusieve product of het zorgeloos kunnen transporteren van kwetsbare apparatuur, wij bieden altijd een oplossing op maat.

http://Kunststof%20palletbox

Kunststof palletbox

De flexibele ThorPak palletbox is een lichtgewicht kunststof palletbox van HDPE- & PP-materiaal. Dit systeem is uitermate geschikt voor retourverzendingen. U kunt het systeem in elkaar vouwen en dit bespaart enorm veel ruimte bij retourzendingen. Verkrijgbaar in standaard en gepersonaliseerde afmetingen. Tevens zijn deze systeemboxen uitermate geschikt om te worden voorzien van een maat interieur wat ervoor kan zorgen dat uw kwetsbare en/of zware producten zonder beschadigingen verzonden kunnen worden.

Kunststof kist

Deze kunststof kist met scharnierdeksel kan in een handomdraai gesloten worden dankzij het eenvoudig bedienbare scharniersysteem. Uw goederen worden zo optimaal beschermd tegen transportschade en vervuiling. Deze kunststof kisten zijn ook verkrijgbaar in ESD veilige variant. Elektrostatische ladingen worden verhinderd en reeds aanwezige ladingen worden betrouwbaar afgeleid.

http://Koffer%20EDGE

Houten kisten