Luxe dozen in verschillende vormen en maten

Luxe dozen zijn er in verschillende vormen en maten. Wij kunnen u hierin vele opties aanbieden. Hierbij kunt u denken aan luxe golfkartonnen vouwdozen, luxe geschenkdozen, vouwdozen van vouwkarton en luxe dozen met een magneetsluiting. Al deze dozen zijn zo te ontwerpen dat uw doos de gewenste uitstraling krijgt.

Luxe doos van golfkarton

Golfkarton is een zeer veelzijdig product en op vele manieren in te zetten. Zo dus ook als de basis van een luxe doos. Golfkarton is goed en mooi te bedrukken en makkelijk in elkaar te zetten. Dit zorgt ervoor dat deze dozen plano in hoge stapels aangeleverd kunnen worden. Zowel prijstechnisch als ruimte technisch zeer interessant. Een prachtige manier om uw huisstijl in praktische, mooie en herkenbare stijl tentoon te stellen.

Luxe vouwdozen uit vouwkarton

Vouwkarton is een massief karton en in verschillende gewicht soorten te verkrijgen. Het is een licht en dun karton waardoor het makkelijk en snel te vouwen is. Hiervan maken we eenvoudig een luxe geschenkdoos of een luxe verzenddoos. Ook weer zeer makkelijk plano te bewaken en snel in elkaar te zetten. Bij het gebruik van een mooie bedrukking kunt u uw artikelen geweldig mooi met eigen huisstijl de wereld in sturen. Hierdoor zal uw product altijd herkenbaar en mooi gepresenteerd worden! 

Luxe dozen met of zonder magneetsluiting

Naast een lichter vouwkarton kunnen we ook stevige luxe dozen aanbieden van een meer dikker en massief karton. Hiervan kunnen we magneetdozen of luxe geschenkdozen maken met een vouwklep of bijvoorbeeld een mooie bodem deksel doos zoals we allemaal wel kennen van het welbekende telefoonmerk. Deze massieve dozen kunnen we volledig omplakken met uw gewenste bedrukking. Zowel de bodem als deksel is helemaal te ontwerpen naar uw eigen wensen en eisen. Niets is onmogelijk en wij helpen graag mee met deze ontwerpfase. Zowel met als zonder interieur voor de desbetreffende doos.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze luxe dozen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0546-769204 of stuur een mail naar info@momapack.com