Magneetdozen: Luxe doos met mooie sluiting

Bent u op zoek naar een luxe verpakking met een mooie uitstraling. Dan is een mooie magneetdoos wellicht de juiste oplossing. Magneetdozen kunnen we in vele verschillende standaardafmetingen aanbieden, maar ook maken wij magneetdozen helemaal op maat.

 

Het voordeel van op maat gemaakte magneetdozen zit hem vooral in het kiezen van de juiste afmetingen en bedrukking, hierin is namelijk heel erg veel mogelijk.

Gepersonaliseerde bedrukking

Wanneer u een mooie doos met magneetsluiting zoekt, zoekt u ook naar een prachtige bedrukking. Dit maakt een luxe magneetdoos namelijk helemaal af. De finishing touch is natuurlijk de bedrukking van de doos. Deze kan met uw logo en al het beeldmateriaal wat u maar zou willen. Op deze manier heeft u een prachtige volledige full colour bedrukking op een deel of de gehele magneetdoos. 

 

Naast een 100% full colour bedrukking kunnen we magneetdozen ook zeefdrukken. Deze techniek zorgt ervoor dat u namelijk ook in kleinere aantallen een betaalbare maar mooie magneetdoos kunt ontwerpen. 

Interieur voor uw magneetdoos

Uiteraard is het ook mogelijk om een maat interieur te maken voor uw luxe magneetdoos. Dit kunnen wij maken van schuim en/of karton. Alles wat u maar in uw luxe doos wil hebben liggen kunnen wij exact op maat intekenen. Ook is het mogelijk om verschillende interieurs te ontwerpen voor één en dezelfde luxe doos. Dat maakt uw magneetdoos ook nog eens multifunctioneel. 

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze magneetdozen? Stuur ons een mail met uw wensen of bel ons op telefoonnummer 0546-769204.