Over Momapack

Over Momapack

“Het is allemaal begonnen met mij eerste vakantiebaan bij een bedrijf wat gespecialiseerd was in het verwerken van schuim. Nadat ik bij een aantal bedrijven in deze branche ervaring en knowhow heb opgedaan in de ontwikkeling, productie en verkoop, besloot ik een aantal jaar geleden om voor mijzelf te beginnen. Dit alles onder de naam Momapack.”

Momapack is in januari 2012 opgericht door de huidige directeur Frank Leeuw. Inmiddels is Frank al meer dan 38 jaar actief is in de wereld van schuim. Vanaf de zolderkamer is Frank begonnen. Vervolgens naar een klein jaar het alleen te hebben gedaan werd het toch tijd voor uitbreiding. Momapack is in korte tijd uitgegroeid tot een bedrijf die toe was aan een eigen productielocatie. Hierdoor is Momapack verhuisd naar de Boskampstraat in Tubbergen, waar het nu nog altijd gevestigd zit. Ondanks dat we pas in 2012 gestart zijn hebben we veel vakkundige kennis en ervaring in huis. We zijn dan ook uitgegroeid naar een gerenommeerde speler in deze branche. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen vanuit onze locatie in  Tubbergen. Hier werken we met ons team vol passie aan nieuwe verpakkingen. Daarnaast werken we samen met Kretschmar Gmbh te Hannover, één van de grootste schuimverwerkers van Duitsland. Hierdoor kunnen we te alle tijden makkelijk beide productielocaties optimaal benutten om zowel kleine als de grote orders met snelle levertijden te kunnen produceren. Inmiddels hebben we bijna alle bewerkingstechnieken in huis. Denk hierbij aan digitaal snijden, frezen, waterstralen, laseren, stansen, zagen, boren, lamineren, enzovoorts. Met deze technieken verwerken wij diverse materialen polyethyleen, polyurethaanschuim, karton en kunststof kanaalplaat.

Ons karakter

Wij onderscheiden ons daarom graag op een andere manier en wel door je te vertellen over onze karaktereigenschappen. Deze eigenschappen zijn kenmerkend voor ons bedrijf.

Alles onder één dak
Éen aanspreekpunt. Daar zijn veel opdrachtgevers naar op zoek. Een aanspreekpunt voor al uw verpakkingswensen en toebehoren. Dat snappen wij helemaal en dus bieden we niet alleen maatwerk in schuim maar ook complementaire artikelen zoals karton, koffers, flightcases en kunstof kisten. Met behulp van onze vaste partners zorgen wij ervoor dat wij een aanspreekpunt kunnen zijn met een landelijke dekking.

Maatwerk oplossingen
Wij luisteren graag goed naar uw wensen en behoeften en ontwikkelen en ontwerpen vervolgens maatwerk voor u. Door onze ervaring in maatwerk verpakkingen geven we onze klanten soms verpakkingsadvies waardoor er minder afval ontstaat of de productie sneller kan. We ontwikkelen verpakkingen waar we zelf ook 100% achter staan.

Persoonlijk, efficiënt en flexibel
Ons team is klein maar fijn, zoals we dat in Twente zeggen. Een klein team heeft ook z’n voordelen. We zijn van elkaar op de hoogte, de communicatielijnen zijn kort en we zijn betrokken bij ieder project.

Eigenwijs
Klinkt misschien negatief, maar zo zien wij deze karaktereigenschap niet. Ja is goed, prima, maken we direct. Past niet echt bij ons. We denken graag mee over de verpakking. We willen graag zo min mogelijk afval produceren, zo economisch mogelijk werken en een verpakking maken waar we allemaal 100% achter staan.

Team Momapack

Hier ziet u het Momapack team. Samen vormen we één team met veel kennis en knowhow.
Samen realiseren we iedere dag de beste verpakkingsoplossingen voor onze klanten en opdrachtgevers.
We staan altijd openen voor nieuwe kennismakingen, stuur ons gerust een mail of bel ons met uw vraag.
We maken graag tijd voor u of maken graag een afspraak om kennis te maken.

mkdf-team-image

Frank Leeuw

Directeur / Verkoop buitendienst

+31 (0)6 81 56 99 88

Connect met mij op LinkedIn

Altijd gaan voor de beste oplossing.Een goede verpakking ontwerpen met oog voor details, de wensen van de klant en de mogelijkheden van het schuim verwerken tot een optimaal resultaat. Schokabsortie en gebruiksgemak, dat alles met het gebruik van zo min mogelijk materiaal. Uiteindelijk iedereen gelukkig Klant, Momapack en het Milieu.

mkdf-team-image

Jasmijn Jansen

Marketeer / Verkoop binnendienst

+31 (0)546 76 92 04

Connect met mij op LinkedIn

Dienstverlenend en oplossingsgericht zijn maakt een samenwerking succesvol. Ik haal mijn voldoening uit tevreden klanten, succesvolle projecten en vrolijke collega’s. Ook werk ik altijd aan de groei van Momapack B.V. en wel op allerlei mogelijke manieren! Een fijne en afwisselende combinatie waar ik mij helemaal in thuis voel.

mkdf-team-image

Jasper Geerink

Verkoop binnen- & buitendienst

+31 (0)6 38 18 13 10

Connect met mij op LinkedIn

Wanneer een verpakkingswens van de klant en mijn deskundige kijk op verpakkingen en schuim samenkomen tot een perfecte oplossing. Dat is de reden waarom ik elke dag met plezier naar mijn werk ga! Doormiddel van samenwerken en ontwikkeling is een perfect passende oplossing mogelijk en een duurzame relatie.

mkdf-team-image

Maran Lamberts

Allround medewerkster

Producten bedenken en maken die we allemaal graag willen gebruiken: dat is waar het bij Industrieel Product Ontwerpen om draait. Mijn creativiteit, drive voor techniek en passie voor vormgeving omzetten in innovatieve productoplossingen waar we echt wat aan hebben. Leren, zelf meedenken en werken, dat is de reden dat ik een aantal uren per week te vinden ben bij Momapack!

mkdf-team-image

Maikel Leeuw

Tekenaar & productie

+31 (0)6 14 64 45 53

Connect met mij op LinkedIn

Het bedenken, ontwerpen en zelf produceren van een verpakking. Dat is iedere dag weer een leuke uitdaging. Nadenken over hoe we zo economisch mogelijk kunnen produceren en ontwikkelen en dat allemaal in samenspraak met de klant. Een eindresultaat waar iedereen blij mee is en wat een goed gevoel geeft.

mkdf-team-image

Marte Lamberts

Allround medewerkster
Op dit moment volg ik de studie Juridisch medewerker. Als bijbaan werk ik bij Momapack. Ik vind het leuk om hier te werken omdat er een goede werksfeer hangt en ik het een inspirerend bedrijf vind. Volgend jaar start ik met de opleiding HBO-Rechten,  hier kijk ik erg naar uit!

Meer weten over ons? Neem gerust contact op.

Voor meer informatie over Momapack, onze medewerkers of over de producten die wij kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op, wij komen graag met u in contact!

Contact opnemen