Over Momapack

Bij Momapack snappen we de waarde van een product. Of het nu gaat om een prachtige presentatie van je exclusieve product of het zorgeloos kunnen transporteren van kwetsbare apparatuur, wij bieden altijd een oplossing op maat.

 

Hierbij besteden we extra aandacht aan duurzaamheid & circulariteit. De materialen die wij veelvuldig inzetten zijn 100% recyclebaar, bestaan uit gerecyclede content of worden zo ontwikkeld zodat de verpakking meermaals te gebruiken is

http://Over%20Momapack

Meer over Momapack

Momapack heeft veel ervaring opgebouwd als deskundig producten van diverse soorten (technische) schuimverpakkingen op maat. Wij ontwikkelen, produceren en leveren en schuimverpakkingen en technische schuimdelen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wij richten ons op maatwerk, wat betekend dat wij altijd in overleg met de klant kijken naar de meest efficiënte en effectieve verpakking. Hierbij denken wij graag mee over een totaal verpakkingsconcept waarbij dus ook de omverpakking een rol speelt. Ook het ontwikkelen, produceren en leveren van totaaloplossingen doen wij graag.

 

Met een hecht, technisch en deskundig team kunnen wij onze klanten snel en goed van dienst zijn. Door ons uitgebreide machinepark, die zich bevindt in Tubbergen en in Hannover (DE), hebben wij vele bewerkingstechnieken in eigen huis. Dit is o.a. waterstralen, frezen, stansen, snijden, laseren, splitten en zagen. Iedere dag werken wij aan de uitdaging om voor de klant een perfecte schuimverpakking op maat te maken.

 

Wij zijn een hecht en nuchter team dat werkt vanuit de locatie in Tubbergen. We staan graag klaar voor onze klanten.
We leveren dan ook in de Benelux en komen graag bij de klant op locatie om projecten te bespreken. Onze lijnen zijn kort waardoor wij snel kunnen schakelen en soms zelfs al heel snel kunnen leveren. Met een nuchtere instelling adviseren, begeleiden, ontwerpen en leveren wij maatverpakkingen voor de meest uiteenlopende projecten, waar wij uiteraard ook heel trost op zijn!

Ons karakter

Alles onder één dak

Één aanspreekpunt. Daar zijn veel opdrachtgevers naar op zoek. Een aanspreekpunt voor al uw verpakkingswensen en toebehoren. Dat snappen wij helemaal en dus bieden we niet alleen maatwerk in schuim maar ook complementaire artikelen zoals karton, koffers, flightcases en kunstof kisten. Met behulp van onze vaste partners zorgen wij ervoor dat wij een aanspreekpunt kunnen zijn met een landelijke dekking.

Maatwerk oplossingen

Wij luisteren graag goed naar uw wensen en behoeften en ontwikkelen en ontwerpen vervolgens maatwerk voor u. Door onze ervaring in maatwerk verpakkingen geven we onze klanten soms verpakkingsadvies waardoor er minder afval ontstaat of de productie sneller kan. We ontwikkelen verpakkingen waar we zelf ook 100% achter staan.

Persoonlijk, efficiënt en flexibel

Ons team is klein maar fijn, zoals we dat in Twente zeggen. Een klein team heeft zijn voordelen. We zijn van elkaar op de hoogte, de communicatielijnen zijn kort en we zijn betrokken bij ieder project. U kunt zo met al u vragen bij iedereen van Momapack aankloppen!

Eigenwijs

Klinkt misschien negatief, maar zo zien wij deze karaktereigenschap niet. Ja is goed, prima, maken we direct. Past niet echt bij ons. We denken graag mee over de verpakking. We willen graag zo min mogelijk afval produceren, zo economisch mogelijk werken en een verpakking maken waar we allemaal 100% achter staan.

Momapack in de media

Twentse Courant Tubantia '23

Twentse Courant Tubantia '23

Verslingerd aan puzzelen met schuim

Pakkracht '21

Pakkracht '21

Verpakking, transport en presentatie met schuim.

Pakkracht '18

Pakkracht '18

Schuimspecialist Momapack continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden