Onze partners

Bij Momapack snappen we de waarde van een product. Of het nu gaat om een prachtige presentatie van je exclusieve product of het zorgeloos kunnen transporteren van kwetsbare apparatuur, wij bieden altijd een oplossing op maat.

http://Onze%20partners
Kretschmar

Kretschmar

Onze partner Kretschmar GmbH is onze hoofdleverancier voor het leveren van bewerkte schuimdelen. Samen met deze Duitse partner ontwikkelen wij uiteenlopende ontwerpen op het gebied van technische schuimdelen, schokabsorberende maat verpakkingen en schuim interieurs voor bijvoorbeeld koffers en doosjes. Kretschmar behoort tot de top 3 van de grootste schuimverwerkers van Duitsland. Deze partner barst van jarenlange kennis en knowhow op het gebied van design en ontwikkeling . Met Kretschmar ontwikkelen en produceren wij middelgrote tot grote orders door middel van waterstralen, stansen, frezen, snijden en laseren.

Zünd

Zünd

Tezamen met partner Zünd Benelux zijn wij ons constant aan het ontwikkelen op het gebied van schuimbewerking door middel van de digitale snij- en freesmachine van Zünd. Naast het snijden en frezen van schuim staat Zünd ons met kennis bij op het gebied van het verwerken bewerken van andere materialen zoals dibond, metaalsoorten, karton, HKP platen, honingraadkarton, triplex, Q-pall etc.

Sebert B.V.

Sebert B.V.

Sebert Trillingstechniek is dé specialist op het gebied van verpakkingen en producttesten. Ons ISO 17025 geaccrediteerd onderzoekscentrum wordt erkend door onze toewijding aan zowel onze klanten als onze testkwaliteit. We bieden een breed scala aan testmogelijkheden, die ons zullen helpen bij het testen van uw product. Door uw product te testen kunt u schade aan uw product tijdens transport voorkomen of de algehele kwaliteit van uw product verhogen, dit bespaart uw bedrijf zowel tijd als geld.

Sekisui Alveo

Sekisui Alveo

Voor het basismateriaal in vernet gesloten-cellig polyethyleen schuim werken wij o.a. samen met Sekisui Alveo. Zij produceren tal van visueel -hoogwaardige polyethylene schuimen die wij o.a. gebruiken voor het maken van interieurs voor doosjes en koffers. Enkele belangrijke schuimen van Sekisui Alveo in ons assortiment zijn de volgende schuimen: NA36, NT17, NT20, NT25 en het ESD-veilige NACOIII schuim.

Sealed Air

Sealed Air

Sealed Air is voor ons een zeer belangrijke partner omtrent het leveren van ons basismateriaal niet vernet polyethyleen schuim. Vanuit deze platen schuim ontwerpen wij onze schokabsorberende maatverpakkingen. Sealed Air is producent van o.a. de volgende schuimen: Stratocell E en S, Ethafoam & Synergy. Daarnaast ontwikkelen wij ook samen schokabsorberende verpakkingen die wij dan ook volgens volgens ISTA-richtlijnen kunnen testen.

Zotefoam

Zotefoam

Voor gesloten-cellig polyethyleen schuimen in vele gewichtklassen, specificaties en kleuren werken wij samen met onze leverancier Zotefoam. Via deze partij krijgen we de welbekende LD-foams aangeleverd. Hierbij kunt u denken aan de LD18, LD24, LD29, LD33 en LD45. Tevens is het LD45 foam geschikt voor gebruik in een cleanroom omgeving.

NMC

NMC

NMC is onze partner in het leveren van de welbekende blauwe schuimprofielen. Deze zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Daarnaast ontwikkelen we ook gezamenlijk met NMC-schuimprofielen op maat.

Gefken

Gefken

Gefken is onze partner in maatwerk koffers en flightcases.

Partner worden?

Partner worden?

Neem contact op met ons en wie weet ben jij wel onze volgende partner!