Partners

Logo Kretschmar

Kretschmar

Kretschmar GmbH is onze hoofdleverancier op het leveren van bewerkte schuimdelen. Samen met deze Duitse partner ontwikkelen wij uiteenlopende ontwerpen op het gebied van technische schuimdelen, schokabsorberende maat verpakkingen en schuim interieurs voor bijvoorbeeld koffers en doosjes. Kretschmar behoort tot de top 3 van de grootste schuimverwerkers van Duitsland. Deze partner barst van jarenlange kennis en knowhow op het gebied van design en ontwikkeling . Met Kretschmar ontwikkelen en produceren wij middelgrote tot grote orders door middel van waterstralen, stansen, frezen, snijden, laseren en onder andere zagen.

Logo Zünd

Zünd

Tezamen met Zünd Benelux zijn wij ons constant aan het ontwikkelen op het gebied van schuimbewerking door middel van de digitale snij- en freesmachine van Zünd. Naast het snijden en frezen van schuim staat Zünd ons met kennis bij op het gebied van het verwerken bewerken van andere materialen zoals dibond, metaalsoorten, karton, HKP platen, honingraadkarton, triplex, Q-pall etc.

Logo NMC

NMC

NMC is onze partner in het leveren van de welbekende blauwe schuimprofielen. Deze zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Daarnaast ontwikkelen we ook gezamenlijk met NMC-schuimprofielen op maat.

Logo Sealed Air

Sealed Air

Sealed Air is voor ons een zeer belangrijke partner omtrent het leveren van ons basismateriaal niet vernet polyethyleen schuim. Vanuit deze platen schuim ontwerpen wij onze schokabsorberende maatverpakkingen. Sealed Air is producent van o.a. de volgende schuimen: Stratocell E en S, Ethafoam & Synergy. Daarnaast ontwikkelen wij ook samen schokabsorberende verpakkingen die wij dan ook volgens volgens ISTA-richtlijnen kunnen testen.

Logo Sekisui Alveo

Sekisui Alveo

Voor het basismateriaal in vernet gesloten-cellig polyethyleen schuim werken wij o.a. samen met Sekisui Alveo. Zij produceren tal van visueel -hoogwaardige polyethylene schuimen die wij o.a. gebruiken voor het maken van interieurs voor doosjes en koffers. Enkele belangrijke schuimen van Sekisui Alveo in ons assortiment zijn de volgende schuimen: NA36, NT17, NT20, NT25 en het ESD-veilige NACOIII schuim. Deze schuimen kunnen dienen als alternatief voor de welbekende zotefoams zoals LD24, LD29, LD33 en LD45. Uiteraard kunnen wij deze schuimen ook bewerken.

Zotefoam

Zotefoam