Golfkartonnen dozen

Bent u op zoek naar golfkartonnen dozen? Dan kunnen wij u hierin helpen. Wij maken van vele verschillende golfkarton soorten de ideale doos. In elke vorm en maat te verkrijgen. Golfkartonnen dozen kunnen we van virgin en gerecycled karton produceren.

 

Golf karton is uiteraard in vele verschillende diktes, kwaliteiten en soortelijk gewicht verkrijgbaar. De kwaliteit, vorm en dikte van het golf karton is afhankelijk van uw doel van de verpakking. Wanneer het doel duidelijk is bepalen we samen met u de kwaliteit van het golf karton en creëren we de ideale golfkartonnen verpakking wat volledig aan uw wensen zal voldoen.

Kartonnen dozen bedrukken

Uiteraard is het mogelijk om deze golfkartonnen dozen te bedrukken. Dit kan afhankelijk van de bedrukking en oplage digitaal geprint of offset gedrukt worden. Op deze manier heeft u een 100% kloppende verzendverpakking of wel een mooie doos waar uw bedrijfsnaam en logo ideaal naar voren komt. Volledig full colour bedrukking of met maar één of enkele kleuren. Alles is mogelijk.

 

Heeft u vragen over golfkarton bedrukte dozen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0546-769204 of stuur een mail naar info@momapack.com