De ideale verzendverpakking

Heeft u een prachtig artikel of apparaat? Dan moet hij natuurlijk ook op deze manier over komen bij uw klant. Dit kan wanneer wij de ideale verpakking ontwerpen die 100% aansluit bij uw artikel. Dit kunnen wij doen door een verzendverpakking op maat te ontwerpen en produceren. Dit is vaak een combinatie van een verzenddoos met hierin buffers van schuim of karton en helemaal aansluiten op uw artikel. Uw artikel ligt dan stabiel gebufferd in de verzenddoos en deze moet dan ongeacht welke vorm van verzenden dan ook heelhuids aankomen op het eindadres. 

Verzendverpakking op maat voorkomt verzendschade

Het heelhuids overkomen van uw artikel bij de eindklant kan af en toe een behoorlijke uitdaging zijn. We weten namelijk allemaal hoe koeriersbedrijven om kunnen gaan met verzend verpakkingen. 

 

Wij maken de ideale verzendverpakking daarom ook graag op maat. Wanneer wij uw apparaat of artikel goed omsluiten met een passend schuimdeel op maat voorkomt dat enorm veel schade. Uw artikel zit dan altijd geklemd in het schuim en de gesloten op maat gemaakte doos zorgt ervoor dat enkel de doos eventuele valschade zal hebben. De schuimbuffer zorgt er dan weer voor dat uw artikel in goede staat aankomt op het eind adres.

Universele verzendverpakking: Doos met schuimvulling

Bent u op zoek naar een meer universele verzendverpakking? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Naast het maken van een maatverpakking hebben wij ook universele verzendverpakkingen. Wij noemen dit een Momabox, of ook wel een schuimdoos. 

 

Deze doos met schuimvulling is een makkelijk in elkaar te vouwen verzendverpakking met een schuimvoering in de doos. Het schuim in deze doos is een zacht profielschuim waarin u makkelijk uw artikelen kan plaatsen en op deze manier opsluiten. Hierdoor zit hij altijd goed geplaatst en veilig opgesloten in de schuimdoos.

 

Deze beschermende postdozen met schuim zijn in vele maten verkrijgbaar.