Industriële verpakkingen

Momapack biedt een totaaloplossing voor het verpakken van grote materialen. Deze oplossing omvat alle aspecten van het verpakkingsproces, van ontwerp tot levering. Met behulp van innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen bieden wij een betrouwbare en duurzame verpakking voor grote industriële verpakkingen zoals spuitgietwerk en aluminiumwerk. Industriële verpakkingen nodig? Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Endcaps voor een beschermende verpakking

Om artikelen goed te bufferen, ontwerpen wij endcaps. Endcaps zijn uitermate geschikt voor een industrie verpakking. Wanneer producten worden vervoerd of opgeslagen, kunnen ze worden blootgesteld aan schokken en trillingen. Dit kan leiden tot beschadigingen aan het product. 

 

Endcaps bieden hiervoor een effectieve oplossing, door extra bescherming te bieden aan de uiteinden van de verpakte producten. Onze endcaps worden op maat gemaakt om perfect aan te kunnen sluiten op het product. Alleen endcaps zijn niet voldoende om kostbare apparaten of artikelen mee te versturen. Een vouwdoos met een stevige BC-golf maakt onze verpakking compleet. Zo bent u verzekerd van een goede bescherming voor uw kwetsbare producten. 

De expert in beschermend verpakkingsmateriaal

Bij Momapack zijn we expert in het maken van een schuim verpakking op maat. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw product of apparaat zorgvuldig wordt verpakt en gepresenteerd. Verpakkingsschuim op maat is de ideale oplossing voor het veilig en efficiënt verpakken van producten met verschillende vormen en maten. Het schuim wordt op maat gemaakt en past perfect rondom het product, waardoor het goed beschermd wordt tijdens transport en opslag. 

 

Hebt u vragen over het beschermingsmateriaal voor uw verpakking? Neem gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons te bellen via 0546-769204 of stuur een mail naar info@momapack.com.