Kunststof kisten

voor transport, opslag en uw interne goederenstroom

 

Kunststof kisten kenmerken zich door de goede stapelbare belasting en het hoge draagvermogen. Deze kunststof kisten zijn voor diverse toepassingen in te zetten. Ze zijn goed geschikt voor transport, opslag en voor uw interne goederenstroom. De industriële kwaliteit gaat een leven lang mee. Kunststof roest en rot niet en deukt niet in.

 

Deze kunststof kisten en bakken zijn dus ideaal voor veeleisende logistieke toepassingen.

Stapelbare kunststof bakken

Een stapelbare kunststof bak is vaak een heel handige en een goede oplossing. Eenvoudig stapelbaar zodat het minder ruimte inneemt, maar ook zodat het makkelijk op te bergen en te verwerken is.  Uw producten zijn goed beschermd in deze bakken die voorzien zijn van een sterk scharnierdeksel en sluitingen waardoor de bak in een handomdraai gesloten kan worden.

 

Wij maken voor uw producten een schuiminterieur of vakverdeling op maat die weer precies passen in deze kunststof kisten en bakken.

ESD veilige variant

Deze kunststof kisten en bakken zijn ook verkrijgbaar in een ESD veilige variant. Elektrostatische ladingen worden verhinderd en reeds aanwezige ladingen worden betrouwbaar afgeleid. Samen met een ESD veilig schuiminterieur heeft u dan de juiste verpakking voor uw producten.

Kunststof palletboxen

Deze flexibele palletbox is een lichtgewicht kunststof palletbox van HDPE- & PP-materiaal. Dit systeem is uitermate geschikt voor retourverzendingen. U kunt het systeem in elkaar vouwen en dit bespaart enorm veel ruimte bij retourzendingen. Verkrijgbaar in standaard en gepersonaliseerde afmetingen. Tevens zijn deze systeemboxen uitermate geschikt om te worden voorzien van een maat interieur wat ervoor kan zorgen dat uw kwetsbare en/of zware producten zonder beschadigingen verzonden kunnen worden.