Houten kisten met op maat gemaakt interieur

Houten kist of kratten zijn een ideale basis voor uw industriële verpakking. Momapack Maatverpakkingen kan deze houten kisten ontwerpen, produceren en leveren. Wanneer nodig met op maat gemaakt interieur waarin uw artikel of apparaat veilig en goed getransporteerd kan worden.

Uw ideale industriële export verpakking

Artikelen die wij in houten kisten verpakken zijn vaak zwaar en van hoge waarde. We houden hiermee dus extra rekening mee. De kist moet namelijk dienen om zo veel mogelijk veiligheid en bescherming te bieden bij het inpakken, transporteren en uitpakken/installeren van het desbetreffende artikel. Ongeacht of het transport via weg, zee of lucht wordt vervoerd.

 

Graag maken wij samen met u de ideale industriële export verpakking. 

Export kisten: gemaakt van vurenhout of multiplex

Onze houten kist, of ook wel export kisten worden doorgaans gemaakt van vurenhout of van multiplex. Houten kisten gemaakt van vurenhout is een zeer stevig en robuuste oplossing om zware artikelen goed te verpakken. Ideaal voor de meer zwaardere transporten over weg en zee.

 

De multiplex kisten zij iets lichter van gewicht maar kunnen perfect dienen als de ideale transportkist de luchtvracht of per zeecontainer. Afhankelijk van uw wensen en eisen en onze kennis maken we de gezamenlijke afweging om tot de perfecte oplossing te komen die goed past bij uw type product en manier van verzenden. 

 

Heeft u vragen over onze houten kisten of industriële verpakkingen? Neem gerust contact met ons op.