Schuimrubber op maat snijden of produceren

Momapack is een totaal leverancier in schuimrubber op maat. Wij kunnen u een zeer breed scala aan schuimrubbers aanbieden. Deze schuimrubberen verpakkingen kunnen wij tevens voor u naar gewenste maat en dikte snijden of in elke gewenste vorm produceren middels stansen, frezen, waterstralen, laseren, zagen en snijden. 

 

Graag gaan wij samen met u kijken wat het gewenst schuimrubber type is wat u nodig is en welke bewerking hier eventueel voor nodig is. Daarnaast bespreken wij graag met u aan welke specificaties het schuimrubber moet voldoen en zoeken daarbij de passende norm. Schuimrubber kopen is dus nog nooit zo makkelijk geweest. Daarnaast is ons schuimrubber betaalbaar vanwege slimme ontwerp oplossingen.

Schuimrubber gebruiken als verpakking

Schuimrubber kan u op vele manieren inzetten. U kan het gebruiken voor het opvullen van ruimtes, er vormdelen van snijden en gebruiken als interieur voor een koffer, kist of doos. Dit interieur kunnen wij geheel op maat voor u produceren. Op deze manier kunt u altijd uw artikelen veilig transporteren en professioneel presenteren. 

Technisch schuimrubber

Heeft u schuimrubber delen met specifieke specificaties bent u ook bij ons aan het goede adres. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vlam dovende normen en akoestische eisen. 

 

Heeft u vragen over het schuimrubber wat Momapack u kan bieden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0546-769204 of stuur een mail naar info@momapack.com