Presentatiekoffer in uw bedrijfsstijl

Een presentatiekoffer, helemaal in de huisstijl van uw bedrijf. Vergroot de herkenbaarheid en laat een professionele indruk achter. Een presentatiekoffer met op maat gemaakt koffer schuim straalt echt wat uit. Het laat uw producten mooi presenteren maar beschermt ook. Wij hebben een mooi en uitgebreid assortiment aan presentatiekoffers, ieder met haar eigen mogelijkheden en prijsklasse. Van volledig op maat gemaakt tot standaardmodellen, met of zonder koffer schuim op maat.

http://Koffer%20basic

Koffer basic

De BASIC koffer bestaat uit een raamwerk van blank of zwart geanodiseerde aluminium profielen met panelen in diverse kleuren die te voorzien zijn van een full colour bedrukking. Door een bedrukking op de koffer krijgt deze de uitstraling die past bij uw organisatie. Het schuiminterieur van de koffer is echter minstens zo belangrijk om uw producten goed te vervoeren of te presenteren

Koffer EDGE

De EDGE koffer is onze echte blikvanger. Een unieke, stijlvolle, elegante presentatiekoffer waarmee u echt binnenkomt. Met de EDGE hebben we maatwerk tot in detail.

 

Edge ‘the signature collection’
Producten op een onderscheidende manier presenteren? Dan is de EDGE koffer de perfecte keus. De EDGE koffer is op en top luxe die we helemaal op maat voor u kunnen maken. Er zijn vele mogelijkheden in kleur en in materialen die ook nog eens allemaal te combineren zijn. 

 

Kleuren zien, voelen en beleven!
We hebben een prachtige EDGE koffer ontworpen waarin we de 15 aluminium frames en de 32 HPL panelen in presenteren. Om uw eigen luxe maatkoffer samen te stellen moet u het materiaal vasthouden, voelen en ook echt combineren, daarmee komt uw eigen unieke koffer helemaal tot leven!

http://Koffer%20EDGE
http://Koffer%20CUBE

Koffer CUBE

De CUBE koffer wordt op maat gemaakt. De hoogte, lengte en breedte is dus volledig op maat. De CUBE koffer is zeer geschikt om in grote aantallen te produceren en is geschikt als presentatiekoffer maar ook als transportkoffer. De blank geanodiseerde aluminium profielen geven de koffer een zakelijke, professionele uitstraling. Bij deze koffer is het mogelijk om de panelen in diverse kleuren te verkrijgen.

 

Doormiddel van zeefdruk of digitaal printen kunnen wij uw koffer ook voorzien van uw logo of full colour afbeelding. Zo maakt u de koffer uniek en naar uw eigen smaak of huisstijl.

Softshell case

Softshell-Case, gepersonaliseerde koffer uit voorraad leverbaar.
Een alternatief voor op maat gemaakte koffers en tassen? Shell-case biedt een perfecte oplossing! De Shell-Cases is gemaakt van een licht schokabsorberend materiaal en bieden een optimaal comfort en kwaliteit. Doordat de Shell-Cases in standaardafmetingen worden geproduceerd zijn deze uit voorraad leverbaar.

 

Denk je dat een Shell-Case de optimale verpakking is of wil je nog meer informatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij helpen je graag verder bij het vinden van een passende oplossing.