Uw partner voor verpakkingsschuim

Verpakkingsschuim is een essentieel onderdeel van verzend- en transportprocessen, met name voor kwetsbare producten zoals dure apparaten en machines. Momapack is de leverancier voor als u op zoek bent naar een verpakkingsoplossing om kwetsbare producten in te versturen. Wij denken en kijken graag met u mee. Samen vinden we dé verpakking voor uw product of apparaat.

Verpakkingsoplossing van Momapack

Een geschikte verpakkingsoplossing kan niet alleen helpen om producten veilig te kunnen transporteren, maar helpt ook mee aan de reputatie en het imago van uw bedrijf. Door onze expertise in verpakkingsschuim helpen wij bedrijven bij hun verpakkingsvraag. Samen vinden we de perfecte verpakking die voldoet aan uw specifieke eisen. Ons team is toegewijd aan het ontwikkelen van verpakkingen die niet alleen aan uw eisen voldoen, maar waar wij zelf ook 100% achter staan.

Diverse soorten verpakkingsschuim

Door onze jarenlange ervaring in maatwerk verpakkingen snappen wij als geen ander waar een verpakking aan moet voldoen.

 

Het verpakkingsmateriaal schuim dat wij aanbieden, is verkrijgbaar in verschillende materialen en is geschikt voor diverse toepassingen. Zo kunt u ervoor kiezen om PE schuim te gebruiken voor het verpakken van uw kwetsbare producten. Deze PE schuim staat bekend om zijn schokabsorberende werking en de goede presentatiewaarde. Een andere veelvoorkomende schuimsoort is PU schuim. PU schuim heeft veel goede eigenschappen en is breed inzetbaar. Dit type schuim staat bekend om zijn geluidsisolatie en schokabsorptie

 

Beide zijn geschikt schuim voor verpakkingsmateriaal en worden veel ingezet als verpakkingsschuim voor het bufferen en beschermend verpakken van allerlei soorten producten.

Verpakkingsschuim op maat

Bij Momapack zijn we expert in het maken van een schuim verpakking op maat. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij dat uw product of apparaat zorgvuldig wordt verpakt en  gepresenteerd. Verpakkingsschuim op maat is de ideale oplossing voor het veilig en efficiënt verpakken van producten met verschillende vormen en maten. Het schuim wordt op maat gemaakt en past perfect rondom het product, waardoor het goed beschermd wordt tijdens transport en opslag. 

 

Ons verpakkingsschuim is goed geschikt voor elektronica, medische apparatuur, machineonderdelen en meer. Het materiaal dat wij gebruiken is sterk, lichtgewicht en milieuvriendelijk. 

Onze experts staan voor u klaar

Voor een goede verpakking van uw product of apparaat doorlopen wij altijd een stappenplan. Fragiliteit, manier van transporteren en materiaalkeuze zijn belangrijke aspecten die we meenemen bij het bepalen van de juiste verpakking. En indien gewenst kan de verpakking eerst worden getest. Zo creëren we samen het perfecte verpakkingsschuim voor uw product of apparaat.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, door ons te bellen of te mailen. Samen kijken we naar de mogelijkheden van uw verpakkingsvraag. Wij helpen u graag op weg!