Kartonnen dozen op maat

Voor karton op maat bent u op het goede adres bij Momapack. Wij bedenken graag samen met u de optimale verpakking van karton. Bij een goede verpakking hoort namelijk een goed passende kartonnen doos en/of een kartonnen vormdeel om uw artikelen in te plaatsen.

Doos op maat

We maken daarom kartonnen dozen of inzetstukken op maat, exacte passend bij uw ideale verpakking. Kartonnen dozen of interieurs op maat zijn nodig om bijvoorbeeld niet over- of onder te verpakken. Het is namelijk zonde om een te grote doos te gebruiken om uw artikelen in te versturen met hierin te veel verpakkingsmateriaal om alles te bufferen. Karton op maat is daarom eenvoudig realiseerbaar, efficiënt en daardoor zijn de kartonnen dozen en kartonnen interieurs ook betaalbaar.

Retourverpakking van karton en schuim

Van karton in samenstelling in schuim kunnen wij de ideale retourverpakking ontwerpen. deze verpakking kunnen dienen bij het opzetten van een retoursystemen van artikelen die tijdens retourzending niet beschadigd morgen raken. Onze toevoeging zorgt er voor dat deze verpakking meermaals gebruikt kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het retourneren van witgoed apparatuur en refurbished artikelen.