Karton, koffers en kisten

Om uw verpakking compleet te maken heeft u naast een goede schuimverpakking ook de juiste omverpakking nodig. Om aan uw volledige verpakkingsvraag te voldoen maken wij ook karton, koffers en kisten op maat. Wij denken graag mee over een een volledige verpakkingsconcept voor uw producten en artikelen.

Karton

Karton

Voor karton op maat bent u op het goede adres bij Momapack. Wij bedenken graag samen met u de optimale verpakking van karton.

Koffers

Koffers

Een presentatiekoffer, helemaal in de huisstijl van uw bedrijf. Vergroot de herkenbaarheid en laat een professionele indruk achter.

Kunststof kisten

Kunststof kisten

Een stapelbare kunststof bak is vaak een heel handige en een goede oplossing. Eenvoudig stapelbaar zodat het minder ruimte inneemt, maar ook zodat het makkelijk op te bergen en te verwerken is.

Flightcases

Flightcases

Momapack is de specialist op het gebied van maatwerk koffers en flightcases voor presenteren, verpakken en transporteren van uw producten.

Palletboxen

Palletboxen

Flexibele, lichtgewicht kunststof palletboxen. Deze systemen zijn uitermate geschikt voor retourzendingen of interne retourstromen.

Houten kisten

Houten kisten

Houten kist of kratten zijn een ideale basis voor uw industriële verpakking. Momapack Maatverpakkingen kan deze houten kisten ontwerpen, produceren en leveren.