Karton op maat

Karton op maat

Ook bij het ontwerpen van de ideale golf- of massief kartonnen verpakking kunnen wij u helpen. Dit is allemaal mogelijk in een kleine en grote oplage, gemaakt van enkele golf tot een massief, dan wel drielaags triwall karton. Graag luisteren wij naar uw wensen en eisen omtrent de toepassing van de verpakking. Aan de hand hiervan kunnen wij u adviseren welke verpakking hieraan kan voldoen. We kunnen u een uitgebreid assortiment bieden van de standaard Amerikaanse vouwdozen, postdozen, buffers, interieurs, magneetdozen en alle overige modellen die we kunnen plotteren of stansen. Uiteraard onbedrukt tot in volledig bedrukte uitvoeringen.

Karton op maat

Golfkarton

Golfkartonnen dozen kunnen wij in vele verschillende kwaliteiten, afmetingen en types aanbieden. Wanneer een standaard voorraad doos te groot of te klein is ontwerpen wij een correct passende doos. Dit kan gemaakt worden in een 1,5mm dikke e-golf tot een dikke drielaags triwall karton (en alle golftypes die hiertussen liggen). Standaard in bruin en wit karton, op verschillende manieren te bedrukken. Afhankelijk van uw specifieke vraagstelling en wensen maken wij een kartonnen verpakking, uiteraard te combineren met ons schuim voor u op maat. Hierin is de transportwijze, afstanden, de te verpakken artikelen, klimaat en duurzaamheid van doorslaggevend factor.

Karton op maat: Luxe kartonnen verpakking met schuiminlay

Luxe verpakkingen

Wanneer uw verpakking niet alleen moet dienen als bescherming tijdens transport kunnen wij u ook een luxe verpakking aanbieden die naast bescherming ook vooral gericht is op de presentatiewaarde van uw verpakking. Binnen dit scala kunnen wij mooie en functionele presentatieverpakkingen bieden. Hierbij spreken we dan o.a. over volledig bedrukte golfkartonnen dozen, maar met name over massief kartonnen dozen die wanneer nodig omplakt zijn met de mooiste grafische printen. Deze luxe omplakte verpakkingen of magneetdozen zijn in allerlei afmetingen en aantallen te produceren en zorgen voor een geweldige presentatie van uw artikelen, maar ook uw merk of bedrijfsnaam.

Karton op maat: Momabox verzendverpakking

Standaard oplossingen

Naast golfkartonnen dozen en luxe verpakkingen op maat hebben we ook enkele standaardproducten in ons assortiment die ideaal te gebruiken zijn als veelzijdige verzend- en presentatieverpakking. De Momabox is een verzendverpakking gemaakt uit een combinatie van golfkarton met zacht profielschuim. De Momabox is een schuimgevoerde doos die uw (kwetsbare) artikelen makkelijk en snel doet verpakken en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Daarnaast bieden we ook een standaard magneetdoos aan in meerdere afmetingen. Deze zijn veelal in een zwarte of witte variant te verkrijgen. Benieuwd naar de afmetingen, neem contact met ons op.