Watergestraalde endcaps t.b.v. motoruitlaten

Schuim is uitermate goed geschikt om te bewerken door middel van waterstralen. Onze krachtige waterstraalmachines snijden het schuim met behulp van een hogedrukwaterstraal met maximaal 3800 bar. Een zeer fijne waterstraal snijdt met hoge druk door het schuim in elke gewenste vorm. De snijlijnen zijn door het waterstralen met 3800 bar zeer scherp en hierdoor is dit één van de meest gebruikte bewerkingstechniek om schuim mee te snijden.

De maximale materiaaldikte die we maximaal kunnen waterstralen is 150mm. Om een hoger interieur of schuimdeel te produceren verlijmen we meerdere schuimdelen na het waterstralen en drogen op elkaar. Op deze manier zijn we in staat om elk gewenst schuimdeel te produceren.

Capaciteit en waterstralen in gewenste hoek

Momenteel zijn we in bezit van 7 waterstraalsystemen met elk 2 koppen en 1 systeem met 4 koppen. Dit zorgt ervoor dat we ter alle tijden veel capaciteit hebben om zowel klein als grote schuimoplagen te kunnen waterstralen. Indien nodig is het ook mogelijk om de hoek van de snij kop onder CNC-besturing tot 60° aan te passen om 3D-contouren weergeven.

Met onze waterstraal machines snijden we met name onze schuimrubberen artikelen zoals polyethyleen schuimen (PE) en polyurethaan schuimen (PU) van elke gewenste dichtheid en densiteit. Echter zijn we ook in staat om kunststoffen zoals HKP- of triplexplaten, folies, acrylglasplaten en textielstoffen mooi te kunnen waterstralen.